Українські діаспорні організації Німеччини мають змогу отримати фінансування своїх проєктів

від Стожари

Українські діаспорні організації в Німеччині, які мають на меті реалізувати неприбутковий проєкт в Україні із місцевою партнерською організацією запрошуються до участі в конкурсі щодо пітримки фінансування проєктів.

Генеральне консульство України у Мюнхені повідомляє, що рограма GIZ “Migration politischentwicklungs gestalten” відкриває прийом заявок на тематичний конкурс щодо пітримки фінансування проєктів українських діаспорних організацій.

Програма «Формування міграції, орієнтованої на розвиток» (MEG) оголошує про відкриття нового конкурсу щодо підтримки фінансування проєктів українських діаспорних організацій та запрошує українські діаспорні організації подати проєктну ідею.

До участі у конкурсі запрошуються українські діаспорні організації в Німеччині, які мають на меті реалізувати неприбутковий проєкт в Україні із місцевою партнерською організацією. В межах конкурсу підтримка надається заходам, спрямованим на обмін знаннями та навичками з партнерськими організаціями та цільовими групами в Україні, а також заходам, які сприяють сталому розвитку.

Проєктний план та ідею просимо надсилати електронною поштою до 27.10.2024 (23:59) на адресу: [email protected].

Рекомендуємо уважно ознайомитися з детальною інформацією (див. нижче). Якщо у вас виникли запитання щодо конкурсу, запрошуємо вас на одну з трьох інформаційних онлайн-сесій:

понеділок, 07.10.2024, 17:30-19:00 (мова заходу – німецька)

вівторок, 15.10.2024, 17:30-19:00 (мова заходу – англійська)

Долучитися до події можна за посиланням (без попередньої реєстрації): https://lnkd.in/eBpTpKrh

Запис на індивідуальну консультацію за мейлом: [email protected].

Детальна інформація про вимоги та процедуру подання заявки: K24_DE_Informationen_zum_Foerderangebot.pdf (diaspora2030.de)

Конкурс Програми реалізується Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Схожі публікації