Світовий конгрес українців висловив подяку Кулебі за роботу на чолі МЗС та висловив підтримку Андрію Сибігі

від Стожари

Верховна рада України звільнила Дмитра Кулебу з посади Міністра закордонних справ України.

Світовий Конґрес Українців (СКУ) від імені українців діаспори висловив вдячність Дмитру Кулебі за віддане служіння Україні та українському народу у якості Міністра закордонних справ у найтемніші часи сучасної історії України.

Ваш професіоналізм, рішучість та проактивність допомогли Україні зберегти, зміцнити та розширити коло союзників. Завдяки цьому, протягом останніх 2,5 років Україна змогла зупинити та зараз відбиває жорстоке і злочинне вторгнення Росії. Ваші зусилля також відіграли важливу роль у об’єднанні демократичних країн світу навколо захисту України та міжнародного правопорядку. Дякуємо пану Кулебі за тісну співпрацю зі СКУ. Ми з нетерпінням чекаємо на спільну роботу на наступних етапах вашого служіння Україні!“.

В СКУ також привітали із призначенням нового міністра закордонних справ України Андрія Сибігу.

Ми також вітаємо великого друга глобальної української спільноти Андрія Сибігу з призначенням на посаду Міністра закордонних справ України“, – йдеться в повідомленні СКУ.

В СКУ наголосили, що світове українство готове активно підтримати нового очільника МЗС у захисті та просуванні українських інтересів у всьому світі.

Схожі публікації