Українців з усього світу запрошують до участі у конференції – Міжнародна зустріч “Світове українство у допомозі Україні”

від Стожари

У понеділок 26 серпня в Києві, відбудеться конференція- міжнародна зустріч “Світове українство у допомозі Україні”, що спрямована на консолідацію світового українства задля надання всебічної підтримки Україні та її громадянам.

Подія проходитиме у змішаному форматі з центральною локацією в місті Київ, що надасть можливість понад 200 учасникам долучитися як офлайн, так і онлайн.

Зустріч організовують ГС «СВІТОВЕ УКРАЇНСТВО» та Міжнародний штаб допомоги українцям (МШДУ) за підтримки Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Торгово-промислової палати України та Business Woman Club.

Серед запрошених гостей – політики, дипломати та громадські діячі з понад 30 країн, які представляють українську діаспору, українських мігрантів та громадян, що перебувають за кордоном у пошуках тимчасового прихистку. Вони поділяться досвідом та обговорять важливі теми:

– Роль світового українства у репрезентації України. Презентація діяльності українських організацій за кордоном

– Правозахисна діяльність українців за кордоном: практичні кейси у відстоюванні прав і свобод українських громадян

– Український бізнес за кордоном: кращі практики та досвід

📅 Дата: 26 серпня 2024 року

🕘 Час: 9:30 – 15:00

🌐 Формат: Змішаний (офлайн та онлайн)

📍 Центральна локація: м. Київ

Реєстрацію відкрито! Заповнюйте анкету за посиланням.

Цей захід стане потужним майданчиком для зміцнення зв’язків та розвитку співпраці між українцями з різних куточків світу. Приєднуйтесь до обговорення важливих питань і внесіть свій вклад у підтримку України!

Схожі публікації