В Україні ветерани мають право на безкоштовне навчання з ІТ: як і де зареєструватися та пройти курсиВ Україні ветерани мають право на

від Стожари

Здобуття освіти надає українськими ветеранам нові професійні навички та знання, що відкриває більше можливостей для успішної кар’єри у цивільному житті. Це особливо важливо в умовах геноцидної війни імперської Росії, коли багато ветеранів змушені адаптуватися до нових реалій та шукають нові способи забезпечення себе та своїх родин. Освіта допомагає здобути кваліфікації, необхідні для роботи в різних секторах економіки, що сприяє швидшій інтеграції у суспільство.

Удосконалення кваліфікації ветеранами є важливим фактором для майбутнього розвитку країни. Освічені ветерани можуть брати активну участь у відбудові інфраструктури, економіки, соціальних інститутів та інших сфер життя. Їхній досвід та знання можуть бути надзвичайно корисними у створенні стійкої та процвітаючої держави після війни, сприяючи модернізації та розвитку України.

В Україні ветерани мають право на певні пільги від держави. Також ветерани можуть долучитися до програми з безкоштовного навчання ІТ. У Мінцифри розповіли, як це зробити.

В Україні ветерани мають право на безкоштовне навчання з ІТ: як і де зареєструватися та пройти курсиВ Україні ветерани мають право на

У відомстві зазначили, що ветерани можуть пройти безкоштовне навчання в галузі ІТ. «Запускаємо новий етап проєкту з безоплатного навчання ІТ-спеціальностей від edtech-компанії Mate academy та Мінцифри. Це крута можливість опанувати такі професії, як Front-end developer, Full-stack developer, Python developer, QA engineer чи UI/UX Designer», – йдеться у повідомленні.

На учасників навчання чекає:

  • Навчання повного дня — з понеділка по п’ятницю, з 9 до 18, впродовж 3-6 місяців;
  • 20% теорії та 80% практики;
  • Підготовка до пошуку роботи — створення CV, проходження тестових співбесід, перевірка технічних знань;
  • Безоплатне вивчення англійської мови.

Долучитися до програми можуть учасники та учасниці бойових дій, які забезпечували національну безпеку й оборону, а також стримували збройну агресію РФ під час російсько-української війни. Реєстраційну форму можна заповнити за покликанням.

Схожі публікації