В Угорщині проросійська партія пікетуватиме Посольство України

від Стожари

У Будапешті під егідою російських спецслужб Угорська робітнича партія готує пропагандистську акцію-перфоманс навпроти Посольства України.

Про запланований на 1 серпня захід повідомляють угорські ЗМІ.

На думку представників української діаспори, за запланованим заходом, як і раніше, найімовірніше стоять представники російських спецслужб, які неодноразово використовували “угорських друзів”, для створення необхідної картинки для підконтрольних ЗМІ.

Цього разу, організатори акції планують роздути тему перекриття Україною транзиту нафти до Угорщини. Назвати дії українського уряду — “злочинними, що шкодять угорському населенню”.

Відомо, що після проведення заходу, протестувальники планують зробити декілька заяв для преси, які в подальшому будуть використовувати проросійські медіа.

Зазначається, що ключовим організатором протесту російські куратори обрали підконтрольну Угорську робітничу партію, яку очолює угорський комуністичний політик Дьюла Тюрмер. Партія дотримується марксистської, комуністичної та євроскептичної ідеології. Ця партія завуальовано просуває антиукраїнську риторику і має на меті зменшити військову допомогу Києву. Неодноразово організовувала та проводила заходи, на яких її учасники виступали під гаслами вигідні кремлівській пропаганді «Мир з росією! Геть війну! Геть інфляцію!», а також висували вимоги припинити санкційний тиск на москву.

В Угорщині проросійська партія пікетуватиме Посольство України

Доречі, саме тема транзиту енергоресурсів традиційно використовується в інформаційних операціях Москви з дискредитації України та для шантажу європейців, особливо напередодні осінньо-зимового періоду.

Схожі публікації