«Життя у тривалій війні» – Hromadske анонсує щорічну конференцію

від Стожари

Виживання України у геноцидній війні Росії залежить від єднання та взаємодопомоги всіх верств населення. Кожен українець, незалежно від віку, статі, етнічної приналежності чи соціального статусу, місця перебування (в Україні чи поза межами) може й повинен зробити свій внесок у спільну перемогу.

Органи влади повинні чітко та прозоро комунікувати з населенням щодо ситуації на фронті, планів дій та необхідної допомоги. Влада повинна оперативно реагувати на виклики та приймати ефективні рішення, спрямовані на захист населення та забезпечення життєдіяльності країни. Важливо, щоб всі органи влади діяли злагоджено та координували свої дії для досягнення спільних цілей.

Hromadske анонсує щорічну конференцію: «Життя у тривалій війні», інформує ресурс ІСАР Єднання.

30 травня разом із лідерами думок, представниками держави й приватного сектору та громадськими діячами видання проведе три панельні дискусії:

1) Армія. Безпека. Зброя

Перша панель присвячена потребам армії — людям, вітчизняному виробництву зброї та міжнародній підтримці. Обговоримо суспільні наративи та волонтерський досвід.

2) Ветерани. Робота. Інклюзія

Друга панель має фокус на командній роботі державних органів і приватних ініціатив щодо повноцінної реінтеграції ветеранів. Разом шукатимемо відповідь на питання: коли Україна зможе досягти міжнародних стандартів інклюзії.

3) Медіа. Прозорість. Відбудова

Пошук ролі медіа під час тривалої війни — тема третьої панелі. ЗМІ як захисники інтересів суспільства та викривачі корупції. Як забезпечити прозору відбудову та чи є самоцензура під час війни сильнішою за цензуру?

Серед спікерів і модераторів конференції:

  • Олександр Порхун — во Міністра у справах ветеранів України
  • Олена Толкачова — командир Патронатної служби Азову
  • Сергій Позняк — голова Асоціації підприємців-ветеранів
  • Наталія Кушнерська — Керівниця defense tech кластеру Brave1
  • Юрій Ніколов — співзасновник та редактор “Наші гроші”

Більше інформації на сайті події. За детальною інформацією пишіть нам на пошту: [email protected] або телефонуйте за номером: 073 213 50 56.

Купити квиток на конференцію.

Усі кошти, отримані від продажу квитків, будуть перераховані на відбудову України через фандрейзингову платформу UNITED24.

Схожі публікації

Залишити коментар