Українці Нідерландів вийдуть на протест проти російської пропаганди в Амстердамі

від Стожари

Українська громада в Нідерландах закликає 28 травня вийти на мирний протест проти російської пропаганди та бойкотувати захід в Амстердамі за участі російських пропагандистів Івана Урганта та Владіміра Познера.

Про це Стожарам повідомили у Фундації Українці в Нідерландах – організатори мирного протесту.

28 травня 2024 року у Theater Amsterdam заплановано проведення заходу, в якому братимуть участь російські пропагандисти Іван Ургант та Владімір Познер. Ці особи виступають на користь кремлівської пропаганди та виправдовують військові дії росії проти України.

Ми вважаємо неприпустимим проведення такого заходу в Амстердамі в той час, коли росія веде війну проти України. Окрім цього є висока ймовірність того, що кошти з продажу квитків на цей захід будуть спрямовані на підтримку росiйської армії.

Враховуючи вищевказане, ми організуємо відповідну акцію протесту і закликаємо українську громаду в Нідерландах долучитись до неї.

Деталі заходу:
Дата: 28 травня
Час: 19:00 — 20:00
Місце: Theater Amsterdam, Danzigerkade 5, 1013 AP”, – йдеться в повідомленні.

Українців Нідерландів та друзів України закликають долучитися до акціі протесту!

Відомо, що кремлівські пропагандони у травні-червні 2024 року проведуть низку шоу в Європейських містах під назвою “Подорожі Познера та Урганта”. Концерти відбудуться в Амстердамі (28.05), Берліні (03.06), Франкфурті-на-Майні (04.06) та Цюриху (30.05). Тож, українці в цих містах, беріть приклад з Фундації Українці в Нідерландах!

Схожі публікації

Залишити коментар