Президент МОКа Томас Бах відзначився черговою маячнею про допуск росіян

від Стожари

Президент МОКа Томас Бах радіє поверненню росіян та білорусів до міжнародних змагань. Натомість відсутність українських атлетів на чемпіонатах світу спортивного функціонера взагалі не турбує.

Нові заяви німецький чиновник оголосив на Генеральній асамблеї Асоціації міжнародних літніх олімпійських федерацій (ASOIF) у швейцарському місті Лозанна. Томас Бах не приховував задоволення виконанням рекомендацій МОК щодо повернення росіян та білорусів до змагань в статусі нейтральних спортсменів. Президент МОК похвалив спортивні асоціації, які погодилися повернути представників країн-агресорів, повідомляє insidethegames.biz.

“Багато міжнародних федерацій організовували міжнародні спортивні змагання і навіть чемпіонати світу, застосовуючи рекомендації, та дуже успішно провели ці змагання. Ви робите це на тлі розмов багатьох, можу сказати, скептиків, які хочуть змусити людей повірити, що це ніколи не спрацює”, – заявив Т. Бах, симпатик Кремля і Путіна.

Зауважимо, що Бах жодним словом не згадав бойкот українських федерацій, які відмовилися їхати на змагання за участю “нейтральних” атлетів, які мають контракти з російською армією.

Також чиновник розкритикував заяву лідерів Великої сімки (G7), які закликали МОК зосередитися на чесних спортивних змаганнях та не допустити до міжнародних змагань представників Росії та Білорусі.

Схожі публікації

Залишити коментар