Український стартап LetsData переміг на найбільшому інвестиційному саміті SelectUSA

Український ШІ-стартап LetsData став переможцем конкурсу на найбільшому інвестиційному форумі США SelectUSA.

Про це повідомляє пресслужба Мінцифри.

Команда LetsData працює над ШІ-рішенням, що прогнозує комунікаційні ризики та дає можливість протистояти загрозливим інформаційним кампаніям. Стартап використовує штучний інтелект, щоб надати урядам, міжурядовим організаціям, громадянському суспільству та бізнесу рішення щодо комунікації на основі даних в епоху дезінформації в Інтернеті.

«Українська делегація на SelectUSA – це круті інноваційні стартапи. Наші розробки привернули увагу міжнародних інвесторів, зокрема, зі США, Індії, Тайваню, Японії та Ізраїлю», – прокоментували у Мінцифрі.

Зазначається, що до фіналу змагань потрапили три українські стартапи. Це ADAM, Djooky та LetsData. Усього в пітчингу взяли участь понад 200 проєктів.

Варто зазначити, SelectUSA 2023 — це наймасштабніший американський саміт, присвячений інвестиційному середовищу США, галузевим тенденціям і створенню можливостей для бізнесу. У саміті беруть участь державні службовці, бізнес-менеджери та лідери галузі.

Захід орієнтований на інвесторів і компанії, що зацікавлені в розширенні свого бізнесу в США. Цьогоріч SelectUSA вперше відвідала українська делегація.

Нагадаємо, в Україні запрацювала платформа Brave1 для розробників військових технологій.

Схожі публікації

Залишити коментар