МІОК запрошує до участі у Міжнародній школі україністики у липні

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою (МІОК) Національного університету «Львівська політехніка» запросив взяти участь у ХVІIІ Міжнародній школі україністики «Крок до України», яка відбудеться 17–28 липня 2023 року в режимі онлайн.

Про це йдеться на сайті МІОКу.

До школи запрошуються іноземці, українці, які живуть за межами України, слухачі українознавчих студій за кордоном, а також просто закохані в українську мову та небайдужі до України.

«На школі ти не лише заговориш українською, а й познайомишся з історією, культурою, традиціями давньої, а також реаліями сучасної України. Відвідаєш віртуальні екскурсії у прямому ефірі у студіях, лабораторіях та майстернях митців, переглядатимеш українські новинки у сфері мистецтва та поспілкуєшся з відомими особистостями України (політиками, лікарями, дизайнерами, співаками, режисерами, художниками тощо)», – повідомили в МІОКу.

Детальніша інформація доступна за посиланням.

Реєстрація тут

Нагадаємо, раніше Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою провів опитування вчителів українознавчих суботніх і недільних шкіл «Українське шкільництво за кордоном: як вплинула війна в Україні».

Схожі публікації

Залишити коментар