Українські експерти: мета інформаційних операцій РФ – дискредитувати Україну як набувача зброї

від Стожари

Терористичний режим Кремля не полишає мету завоювати територію всієї України. Московити продовжують вбивати, катувати українське населення, знищувати інфраструктуру країни.

Найбільший страх росіян зараз – Україні поставлять все озброєння, що нам пообіцяли. Тому ключова ціль, куди вони зараз б’ють інформаційними операціями – це дискредитувати Україну як отримувача зброї. Тому ми бачимо вкиди, дискусію, в тому числі в західних країнах шляхом афілійованих до Росії експертів і політиків, про те, що Україна якось не так використовує зброю, щось не контролює, десь та зброя не туди стріляє”, – стверджує Ганна Маляр, заступниця міністра оборони України.

Тут потрібно розуміти, що Україна займає дуже чітку публічну позицію. Щоразу, коли починається така інформаційна хвиля, ми звертаємося до наших партнерів, щоб вони офіційно підтверджували, що у них немає претензій до того, яким чином в Україні використовується зброя”, – розповіла Маляр в ефірі одного з телеканалів.

Г. Маляр нагадала, що в Україні давно встановленні системи відстеження логістики, тому місце перебування одиниці зброї для західних партнерів відоме.

Схожі публікації

Залишити коментар