Ісландці зв’язали 12 тисяч одиниць зимового одягу для ЗСУ

До України з Ісландії надійшла допомога – близько 12 тисяч одиниць різноманітного зимового в’язаного одягу для військовослужбовців ЗСУ. Для цього в країні було організовано загальнонаціональний марафон із в’язання. 

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

«Це шкарпетки, підштанники та светри з мериносової вовни, головні убори, зимові рукавиці взуття та верхній одяг. У «країні гейзерів» було організовано загальнонаціональний марафон із в’язання населенням, зокрема, шкарпеток і светрів із вовни для Збройних сил України. До цього процесу безпосередньо долучилося і керівництво Ісландії», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що зараз вантаж обліковується, розподіляється і видається представниками Сил логістики ЗСУ. Левова частка одягу піде у дві бойові бригади. Частину ж буде передано до військових шпиталів, пожежним і ремонтникам.

Раніше ми також писали про 9-річного школяра-волонтера – Данило живе в Івано-Франківську. Хлопчик власноруч шиє екоторбинки, на зібрані від продажу кошти вже закупив і передав нашим воїнам 235 пар шкарпеток.

Схожі публікації

Залишити коментар