Укрзалізниця запустила продаж квитків з Києва до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя

Укрзалізниця запустила благодійний проєкт “Квиток до перемоги”: продаж квитків на три перших рейси з Києва до п’ятьох міст – уже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя.

Про це повідомила Укрзалізниця.

На честь звільнення Херсона та з мрією про Сімферополь Укрзалізниця запустила продаж квитків на перші потяги до деокупованих українських міст.

Мова йде про благодійний проєкт “Квиток до перемоги”, який УЗ розпочала разом із платформою UNITED24. Уже сьогодні кожен охочий може оформити квитки на три перших рейси з Києва до п’ятьох міст: деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя.

Як наголошують в Укрзалізниці, квиток можна придбати, зберігати як символ віри в ЗСУ і звільнення України від окупантів, а скористатися ним — одразу після деокупації. Щойно рух буде поновлено, залізничники надішлють повідомлення з датою та місцем.

“Дуже радісно запускати цей проєкт, знаючи, що квитками Київ — Херсон можна буде скористатися вже найближчим часом! – кажуть в компанії, – Рейси буде здійснювати легендарний “Потяг до перемоги”, розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях”.

Усі квитки до деокупованих міст будуть благодійними. Кошти від продажу квитків через платформу UNITED24 скеровуватимуться на закупівлю last-mile транспорту — автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами.

Як повідомлялося, документалісти Al Jazeera з початку березня зафільмували реалії роботи евакуаційних поїздів в Україні.

Схожі публікації

Залишити коментар