Український стронгмен триумфував на престижних змаганнях у США і розповів, що чекає на російську федерацію

від Комарі Альберт

Український стронгмен Олексій Новіков став переможцем престижного турніру “Rogue Invitational Strongman Competition-2022”, який відбувся в американському місті Остін. Олексій Новіков присвятив свій тріумф Батьківщині та її захисникам.

За підсумками змагань 26-річний киянин набрав 49,5 бала. Свого найближчого переслідувача, американця Трея Мітчелла, українець обійшов всього на півтора очка.

Трійку призерів замкнув канадець Мітчелл Гупер (43,5 бала). Ще один українець Павло Наконечний став п’ятим (35 очок).

За цю перемогу Новіков заробив найбільший гонорар у кар’єрі – 112 108 доларів.

Українець бурхливо відреагував на свій успіх. Одразу після оголошення фінального результату наш співвітчизник не стримував емоцій.

Слава Україні! Слава Нації! І п****ць Російській Федерації!” – гучно прокричав Новіков на камеру.

Пізніше Олексій прокоментував перемогу на своїй сторінці в Instagram.

“Яке прекрасне закінчення спортивного сезону. Як і всі перемоги цього року, ця також присвячена Україні та українському народу. Я вас люблю, ви неперевершені, гордий бути українцем. Дякую всім, хто доклав руку до того, що я можу тренуватися в Україні, і як українець, низький уклін всім, хто боронить мою країну. Ми вкотре довели на спортивній арені, що ми найсильніші. Ще трішки залишилось, і ми розквітнемо з небувалим розмахом у своїй сторонці. Кожен робить свою роботу і робіть її якомога краще”, -написав Новіков.

Тут слід нагадати нашим читачам, що в липні цього року Новіков вдруге поспіль став чемпіоном “Strongman classic”. Після своєї перемоги в Лондоні стронгмен закликав усіх донатити гроші на ЗСУ. Від початку повномасштабного російського вторгнення Олексій активно займається волонтерством, а свої призові зі змагань перераховує на потреби української армії.

Схожі публікації

Залишити коментар