УАФ продовжує серію благодійних турнірів з міні-футболу на підтримку ЗСУ

від Комарі Альберт

5 листопада, в суботу, в Чернівцях відбувся черговий Благодійний Турнір з міні-футболу на підтримку Збройних Сил України за сприяння Української Асоціації футболу, Асоціації футболу Чернівецької області та Чернівецької обласної та міської рад. Попередні турніри нинішнього благодійного циклу від УАФ до цього зіграли в Івано-Франківську, Львові, Києві та Тернополі.

Головний організатор змагань – ГО «Менталіта» на чолі з Михайлом Донгалевським.

Основною метою турніру було зібрання коштів на купівлю позашляховика  80-ї АОМБР для більш ефективного виконання поставлених завдань на передовій.

Командами-учасницями Благодійного турніру стали:

  1. ГУ Національної поліції Чернівецької області

2. Державна податкова служба України Чернівецької області

3. ГУ Прокуратури Чернівецької області

4. Чернівецька Міська рада (збірна)

5. Асоціація Фахівців Нерухомості України Чернівецької області

6. Державна Прикордонна служба України Чернівецької області

7. Буковинська Січ (учасники АТО)

8. ДСНС України Чернівецької області

Переможцями турніру стали футболісти ГУ НП Чернівецької області (ФК «Бастіон»), які перемогли у фіналі суперників з ДСНС Чернівецької області («Чернівецький рятувальник») з рахунком 1:0. Третє місце посіла команда Чернівецької міської ради, що виборола перемогу над «Буковинською січчю» (учасники АТО).

Нагороджували переможців і призерів Благодійного Турніру на підтримку ЗСУ віце-президент УАФ Василь Орлецький, головний організатор циклу благодійних турнірів з міні-футболу в Україні Михайло Донгалевський та голова Асоціації фахівців нерухомості України в Івано-Франківській області Віктор Фурдіяка.

Кожна команда отримала від організаторів подяку і футбольний м’яч з автографами гравців Національної збірної України з футболу, а переможці і призери до того ж було нагороджено пам’ятними кубками і медалями.

Хочеться від душі щиро подякувати за організаційну ініціативу у проведенні турніру УАФ і АФЧО, нашим закордонним партнерам, які з самого початку війни з окупантами постійно нас підтримують, а також усій футбольній спільноті України, яка постійно активно відгукується на потреби наших захисників і робить усе для того, щоби пришвидшити нашу перемогу!

Як раніше повідомлялося, нещодавно на Буковині відбулася 17-та дитяча спортивно-благодійна акція військового часу “Футбол заради життя”, на якій було зібрано кошти на підтримку діточок, які постраждали від війни з окупантами.

АЛЬБЕРТ КОМАРІ, спеціально для сайта “СТОЖАРИ”

Схожі публікації

Залишити коментар