«Залізний Арні» запросив до себе вгості український гурт Kalush Orchestra

Переможці міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2022» гурт Kalush Orchestra проводять великий концертний тур у США та в Канаді.  

Під час перебування  у Лос-Анджелесі артисти зустрілися з голлівудським актором та ексгубернатором Каліфорнії Арнольдом Шварценеггером, який неодноразово висловлювався проти російської агресії на території України.

Про зустріч з гуртом Kalush Orchestra американський актор Арнольд Шварценеггер розповів на своїй сторінці у Твітері.

Зараз музиканти не тільки просувають українську культуру, виконуючи свої  хіти, а й збирають кошти на допомогу Україні та ЗСУ.

Пан Шварценеггер поділився кількома світлинами із учасниками гурту Kalush Orchestra у свої соціальних мережах. При чому на одній зі світлин він позував у знаменитій рожевій панамці Kalush Orchestra.

«Це була фантастична зустріч із Kalush Orchestra, переможцями Євробачення з України. Ви мене надихаєте!», — підписав фото «залізний Арні».

Своїми емоціями поділився і лідер гурту Олег Псюк, показавши фото із зустрічі на офіційній сторінці творчого колективу:

«Йо, вчора залетіли в гості до Арнольда Шварценеггера. Він запросив нас додому і вийшов зустрічати з великим ослом. Поговорили про ситуацію в Україні та подякували за його підтримку. Ви знаєте, що Арнольд активно підтримує українців із перших днів війни, за що ми йому дуже вдячні. Віримо, що закордонна підтримка лише посилюватиметься. Приємно було зустрітися із такою легендою, я можна сказати, виріс на фільмах за його участю».

Зауважимо, що гурт Kalush Orchestra гастролює із туром Північною Америкою. 23 жовтня вони дали концерт у Лос-Аджелесі (Каліфорнія). Губернатором саме цього штату був Арнольд Шварценеггер у 2003−2006 роках.

Нагадаємо, у жовтні 2022 року, український колектив “Kalush Orchestra”, який триумфував у цьогорічному Євробаченні із композицією “Стефанія”, отримав новий кубок переможця “Євробачення-2022”.

Схожі публікації

Залишити коментар