Більярдисти України зібрали кошти на автомобіль для українських військових

від Комарі Альберт

Шістдесят спортсменів різних вікових категорій з дванадцяти регіонів України взяли участь у командному Чемпіонаті України з більярду 2Х2.

Наприкінці жовтня командний  чемпіонат України з більярду (2х2) відбувся у львівському клубі “В2В”. Учасники змагань, як і представники багатьох інших видів спорту в Україні, долучились до збору коштів на придбання автомобіля для українських військових.

За столами зійшлись 60 спортсменів з 12 регіонів України, а тріумфував на чемпіонаті дует зі столиці Андрій Клестов/Володимир Перкун. 

Крім спортивної складової організатори та майстри більярду переслідували благодійну мету. Під час турніру учасники та глядачі зібрали 35 тисяч гривень. Також до збору долучились гравці Львівської федерації більярду, організатори та спонсори.

Відтак вдалось придбати повнопривідний автомобіль Hyundai SantaFe. Після технічної підготовки транспортний засіб відправлять третій роті другого взводу 10-го Окремого стрілецького батальйону Територіальної оборони міста Львова, який наразі знаходиться у зоні бойових дій.

Нагадаємо, олімпійський чемпіон, титулований український спортсмен, справжній майстер зі спортивної гімнастики Олег Верняєв передав для ЗСУ партію американських бронежилетів.

А у хорватському Загребі під час благодійного футбольного матчу між загребським та київським «Динамо» «Match for Peace! Stop the War!», було зібрано допомогу біженцям з України.

Схожі публікації

Залишити коментар