Молодіжний Чемпіонат Європи з футболу-2023: збірна України вже знає своїх суперників

від Комарі Альберт

Молодіжна збірна України з футболу  (U-21) дізналася про своїх майбутніх суперників у фінальній частині Чемпіонату Європи з футболу-2023, яка відбудеться на футбольних стадіонах Румунії і Грузії.

Команду України, яку тренує відомий український футболіст Руслан Ротань, було “посіяно” з четвертого, останнього кошика

Жеребкування фінального раунду молодіжного Чемпіонату Європи-2023 у віковій категорії U-21 відбулося в румунському Бухаресті.

Збірна України під час жеребкування потрапила до групи B, де суперниками “синьо-жовтих” будуть Іспанія, Румунія та Хорватія.

Результати жеребкування Євро-2023

Група А: Португалія, Нідерланди, Бельгія, Грузія

Група В: Іспанія Хорватія, Румунія, Україна

Група С: Німеччина, Англія, Чехія, Ізраїль

Група D: Франція, Італія, Швейцарія, Норвегія

Нагадаємо, що місяць тому збірна України U-21 перемогла збірну Словаччини у плей-оф відбору на Євро-2023 та пробилася до основної частини континентальної першості. Матчі завершилися з загальним рахунком 5:2 на користь українців (у першому матчі словацька збірна перемогла з рахунком 3:2, а у матчі-відповіді наші хлопці здобули переконливу перемогу 3:0). 

На майбутній континентальній першості U-21 зіграють кращі 16 команд, континенту, які поділені на 4 квартети по 4 збірні. Дві найкращі команди з кожної групи вийдуть до плей-оф. 

Фінальний турнір Євро-2023 відбудеться від 21 червня до 8 липня 2023 року. Його прийматимуть Грузія і Румунія, вони отримали автоматичні путівки як господарі турніру.

Читайте також про те, як зберегти український спорт в умовах війни

Схожі публікації

Залишити коментар