Укроборонпром анонсував завершення розробки нового виду озброєння

Завершальний етап розробки нового озброєння анонсувли в Державному концерні «Укроборонпром».

Про це 17 жовтня повідомила пресслужба «Укроборонпром» у Фейсбуці.

“Дальність – 1000 км, вага бойової частини – 75 кг. Завершуємо розробку. Сьогодні Київ вчергове зазнав атаки ударних безпілотників “Герань-2”, відомих як “Шахід-136”. Більшість ворожих БПЛА були успішно знищені. На жаль, не всі. ЗСУ перемагають на полі бою, а тому атаки повітряними “мопедами” – ніщо інше, як агонія російської федерації. Залякування, терор цивільних мирних людей – їхні ниці методи. Укроборонпром працює у посиленому режимі з часу повномасштабного вторгнення. Ми практично нічого вам не розповідаємо (так треба, повірте), але це “нічого” успішно працює на полі бою, а ще деяке “нічого” раз за разом проходить успішні випробування”, – йдеться в повідомленні.

Як ми повідомляли раніше, у жовтні 2020 року Укроборонпром представив інфокарту cтанції перешкод засобам радіозв’язку МАНДАТ. 

Наразі ворог змінив тактику і атакує Україну іранськими дронами-камікадзе. За останній тиждень Росія завдала понад сотню ударів іранськими дронами-камікадзе по житлових будинках, електростанціях, очисних спорудах, мостах та дитячих майданчиках в низці українських міст. Міністерство закордонних справ України заявило, що надання Іраном зброї Росії для ведення повномасштабної війни робить його співучасником агресії та воєнних злочинів на території України.

Схожі публікації

Залишити коментар