У Варшаві біля російського посольства люди вимагали визнати росію державою-терористом та видворити всіх російських дипломатів

від Стожари

У Варшаві біля посольства Росії відбулася велика акція проти масових ракетних ударів, яких завдали російські загарбники по всій території України. На підтримку України до посольства росії у Польщі прийшли українці, поляки, білоруси. Люди вимагали негайного припинення агресії Кремля.

Як повідомляє Голос Америки Українською, активісти вимагали не лише визнати Росію державою-терористом, але і видворити всіх російських дипломатів з Польщі.

Люди тримали в руках українські прапори і плакати з надписами “Russia is a terrorist state”, “Нюрнберг для путіна”, “Save Ukraine”...

Учасники акції поставили перед російським диппредставництвом свічки і лампадки – в пам’ять про усіх, хто віддав на війні своє життя за Україну. Звучали молитви та вимоги забезпечити Україну всім озброєнням, яке вона просить, ще більше ізолювати Росію санкціями, вигнати з Варшави російського посла та визнати РФ країною терористом.

Схожі публікації

Залишити коментар