Українці Відня вийшли на акцію засудження ракетного терору рф

від Стожари

Більше 1000 людей вийшли на центральні вулиці Відня щоб сказати: росія – країна терорист.

З метою засудження ракетного терору рф люди провели пікет під посольством російської держави-агресора, після чого відбулася хода центром міста.

На акцію “#RussiaisATerroristState” (“росія – це терористична держава”) під посольством рф у столиці Австрії зібралися сотні людей. Учасники пікету тримали в руках плакати із засудженням терористичних дій російського агресора та закликали до визнання росії державою-терористом.

Після мітингу під російським посольством відбулася хода центром міста. Під час руху вулицями Відня демонстранти гучно скандували “росія-терорист”, привертаючи увагу перехожих до російського ракетного терору.

На завершення на Штефансплатц, популярній серед туристів та завжди людній площі біля Собору Святого Стефана, пройшов ще один мітинг, який завершився виконанням Гімну України.

Як відомо, 10 жовтня, з самого ранку росія влаштувала справжній ракетний терор у всіх обласних центрах України. росія здійснила масовані обстріли цивільних об’єктів та критичної інфраструктури (переважно об’єкти енергопостачання) в різних областях України, включаючи столицю Київ.

Схожі публікації

Залишити коментар