У Польщі стартувала програма для українок, які хочуть відкрити бізнес.

від Стожари

Триває прийом зголошень до участі в програмі Rebuilding Ukrainian Business – Entrepreneurial Women, метою якої є допомога українкам заснувати власну справу в Польщі.

Про це йдеться на сайті Програми Rebuilding Ukrainian Business – Entrepreneurial Women.

Підтримка жінок у відкритті власної фірми в Польщі передбачає навчання, ваучер на купівлю обладнання на суму еквівалентну 4 тис доларів, 41 годину індивідуальних консультацій, в тому числі юридичних, підтримку протягом 12 місяців у веденні бухгалтерського обліку та 50 годин підтримки протягом року в просуванні нового бізнесу.

Учасником Програми може бути кожна жінка, яка:

– є громадянкою України;- перебуває на території Польщі й перебуватиме тут до кінця дії програми; 
– має номер PESEL;
– має всі публічні права;
– має повну дієздатність.

Набір заявок на участь у програмі розпочався 26 вересня 2022 року та триватиме до 17 жовтня 2022 року.

Як повідомляється, зацікавленим потрібно заповнити заяву та надіслати її на електронну пошту: [email protected]. У темі листа необхідно вписати “Аплікаційнаформа” (Wniosek aplikacyjny). Заповнювати заявку треба польською, українською або мовою окупанта (російською).

До участі в програмі буде відібрано не більше 80 жінок з України. Список оприлюднять до 15 листопада 2022 року. На першому етапі на учасниць чекає 3,5 дні загальних тренінгів щодо ведення господарської діяльності та розробки бізнес-плану, які проходитимуть у 3-х містах Польщі. Наразі відомо лише одне з них – Варшава.

Схожі публікації

Залишити коментар