В Аргентині проходить фотовиставка «Зображення України»

від Стожари

У Національному Музеї Образотворчого Мистецтва міста Неукен, Аргентина – триває фотовиставка «Зображення України», у котрій філія Українського Культурного Товариства ПРОСВІТА цього міста зробила неоціненний внесок.

Про це Порталу української діаспори “Стожари” повідомив референт Референтури преси УКТ «Просвіта» в Аргентині, член управи Конґресу українців Канади – відділ Торонто Хав’єр Апонюк Савич.

«Погляди, які говорять нам про страх, побоювання, надію, любов, молитви… слова, які описують очікування тих, хто на передовій, радість повернення живими, біль непоправної втрати. Образи, які також дозволяють захоплюватися багатством народного одягу, орнаменти якого є чи не найяскравішим вираженням давньої культури, яка, передаючись із покоління в покоління, завжди характеризувала український народ та його цінності: любов до своєї землі, свободу і незалежність», – йдеться у повідомленні.

Виставка, яка раніше була представлена ​​в будівлі законодавчого органу провінції Неукен, була урочисто розпочата 3 вересня і буде відкрита для публіки до кінця жовтня.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що ансамбль Українських Народних Танців «Просвіта» виступив на ХХ «Фестивалі Іноземних Громад», що проходив у місті Ушуая 16 та 17 вересня.

Схожі публікації

Залишити коментар