Лідер збірної України з баскетболу знову гратиме в НБА. Цього разу – за “Нью-Йорк Нікс”

від Комарі Альберт

Зірковий український баскетболіст Святослав Михайлюк, який протягом багатьох років є гравцем найсильнішої на планеті баскетбольної ліги – Національної баскетбольної Асоціації, що охоплює професійні команди США і Канади, продовжить свою професійну спортивну кар’єру в клубі НБА “Нью-Йорк Нікс”.

Нагадаємо, що з 25-річним лідером української баскетбольної збірної наприкінці цього літа розірвав контракт інший клуб НБА “Торонто Репторс”, а тепер Михайлюк знайшов нову команду, з якою виступатиме як мінімум у сезоні-2022/23.

Українець наразі підписав контракт з “Нью-Йорк Нікс” і угода розрахована поки що на один сезон, про що повідомив офіційний сайт американського клубу.

А на початку вересня Святослав Михайлюк у складі збірної України виступав на Євробаскеті-2022. На континентальній першості команда під керівництвом Айнарса Багатскіса зупинилася в 1/8 фіналу, де в напруженій боротьбі за путівку до чвертьфіналу програла збірній Польщі.

Минулого сезону Михайлюк відіграв 56 матчів за “Торонто Репторс”, набираючи в середньому за матч 4,6 очка та роблячи 1,6 підбирання. Кампанія-2021/22 стала для українця вже четвертою в НБА.

Новий сезон НБА 2022/23 розпочнеться 18 жовтня 2022 року та триватиме до 9 квітня 2023 року. Матч усіх зірок НБА запланований на 19 лютого наступного року та відбудеться на Vivint Arena у Солт-Лейк-Сіті.

Схожі публікації

Залишити коментар