У жовтні в Івано-Франківську відбудеться благодійний забіг “Frankivsk Charity Half Marathon”

від Комарі Альберт

В Івано-Франківську 9 жовтня відбудеться благодійний забіг “Frankivsk Charity Half Marathon”, за підсумками якого всі виручені кошти підуть на підготовку військових України. Наразі стартувала реєстрація на участь у спортивному заході

Про це повідомив співорганізатор Франківського півмарафону Ігор Грицак.

Відомо, що гроші, які зберуть під час півмарафону, передадуть центру спеціальної підготовки “Askold”, який тренує бійців Сил територіальної оборони та інших підрозділів ЗСУ. В центрі військових навчають тактичної медицини, загальної підготовки, топографії, тактики, спецзв’язку, аеророзвідки, психологічної й фізичної підготовки та саперної справи.

У жовтні в Івано-Франківську відбудеться благодійний забіг “Frankivsk Charity Half Marathon”

“Ми вірні нашій місії й цінностям, продовжуємо формувати сильну та здорову націю. Хочемо, щоб більше і більше українців виходили на свою першу пробіжку. Наша команда висловлює щиру подяку усім захисникам та захисницям, які обороняють та звільняють наші землі від окупантів. На знак подяки ми ухвалили рішення не порушувати багаторічну традицію проведення старту. Цьогоріч відбудеться благодійний марафон на підтримку військовослужбовців”, – зазначив співорганізатор півмарафону.

Під час півмарафону можна бігти дистанції завдовжки 21,1 км, 10 км та 5 км. Також будуть дитячі забіги на 100, 400 та 1 000 м. Для участі у півмарафоні потрібно зареєструватися за покликанням.

Схожі публікації

Залишити коментар