Олімпійський чемпіон Верняєв передав для ЗСУ партію американських бронежилетів

від Комарі Альберт

Повномасштабне вторгнення росії в Україну цього року чітко дало зрозуміти, хто зі спортсменів є патріотом, а хто лише імітував патріотизм. Титулований український спортсмен, справжній майстер зі спортивної гімнастики Олег Верняєв був у списку перших, хто висловив свою патріотичну позицію.

Російськомовний спортсмен повністю відмовився від ворожої мови та з репетитором активно вивчає державну мову. В його акаунтах у соцмережах більше не побачиш постів російською. Олег вже навіть дав кілька інтерв’ю українською мовою.

Він не лише змінив своє життя, а й знайшов зрадника України серед своїх. Ним виявився колишній гімнаст збірної України Максим Василенко, який має проросійську позицію.

Уродженець Донецька щиро вірить у те, що зовсім скоро зможе приїхати у рідне місто, яке буде повністю підконтрольне Україні.

Українські спортсмени в цій ситуації не перестають приємно дивувати, підтримуючи наших військових 24/7. І Олег Верняєв показав чергову “порцію” допомоги для ЗСУ.

Дворазовий призер Олімпійських ігор-2016 у Ріо не припиняє співпрацювати з українськими захисниками. Він активно волонтерить, забезпечуючи за можливості ЗСУ необхідним .

Гімнаст показав кілька американських бронежилетів, які вже попрямували у президентську бригаду імені Богдана Хмельницького. Верняєв закликав усіх допомагати військовим та назвав цю справу у такий складний час обов’язком українців.

“Віримо в ЗСУ! Та дякуємо кожному, хто боронить нашу землю. Окремій президентській бригаді ім. Богдана Хмельницького передав американські бронежилети з полегшеними керамічними пластинами 5 та 6 рівня захисту. Це – наш обов’язок. Допомогай!, – каже гімнаст.

Схожі публікації

Залишити коментар