Неймовірна Ярослава Магучих перемагає на етапі “Діамантової Ліги” в Цюриху

від Комарі Альберт

8 вересня відбулися фінальні змагання легкоатлетичної “Діамантової ліги” у жіночих стрибках у висоту. Турнір цього разу прийняв швейцарський Цюрих і його учасницями стали одразу три українки.

Останнє шосте місце у фіналі посіла Юлія Левченко, яка підкорила лише 188 сантиметри. А ось інші дві легкоатлетки з України зайняли перші два місця на подіумі.

“Срібло” в Цюриху “підкорила” Ірина Геращенко (194 сантиметри), а перемогу впевнено здобула Ярослава Магучіх, яка набрала чудову форму і продовжує триумфально виступати на найвідповідальніших змаганнях.

Дівчина не зуміла взяти 206 см, але з третьої спроби підкорила 203 сантиметри. І цього вистачило для того, щоби не залишити шансів своїм конкурентам!

Нагадаємо, що Магучіх нещодавно вже здобувала золото на етапі “Діамантової ліги” в Брюсселі. Тоді Ярослава максимально стрибнула на 205 сантиметри.

Відзначимо, що сезон-2022 складається для Ярослави напрочуд успішно, адже цього року українка вже чотири рази перемагала на етапах “Діамантової ліги”.

Результати у змаганнях зі стрибків у висоту:

  1. Ярослава Магучіх (Україна) – 203
  2. Ірина Геращенко (Україна) – 194
  3. Нікола Оліслагерс (Австралія) – 194
  4. Надєжда Дубовицька (Казахстан) – 191
  5. Олена Валлортігара (Італія) – 191
  6. Юлія Левченко (Україна) – 188

Нагадаємо, у німецькому місті Мюнхені проходив Мультиспортивний Чемпіонат Європи-2022, і українські спортсмени на ньому переможно феєрили! Чергове “золото” для збірної України принесла блискуча українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук.

Схожі публікації

Залишити коментар