Дев’ять нагород і перше загальнокомандне місце у збірної України серед жінок-молоді на Міжнародному турнірі з боксу

від Комарі Альберт

З 4 по 10 вересня, у польському місті Глівіце проходив XVII щорічний Міжнародний чемпіонат з боксу серед жінок-молоді. Україну на цих змаганнях представляли найкращі молоді спортсменки під керівництвом ЗТУ Романа Семенишина.

Також традиційно цей турнір є важливим етапом підготовки молодих майстринь з боксу до чемпіонату світу.

За підсумками змагань українська збірна завоювала на цьому турнірі перше загальнокомандне місце. Наші дівчата поклали у скарбничку збірної 9 медалей, з яких 4 “золоті”, 1 “срібна” і 4 “бронзові”.

Другими в командному заліку стали представниці Польщі, які мають в своєму активі 3 “золоті”, 2 “срібні” та 5 “бронзових” нагород. Третю сходинку п`єдесталу посіли норвежки, у яких 2 “золоті” та 1 “бронзова” нагороди.

Всього ж на змаганнях у Глівіце брали участь представниці 21 національної збірної. “Хочу подякувати Міністерству молоді та спорту України за надання можливості у цей складний час провести Навчально-Тренувальний Збір до турніру та взяти в ньому участь, – зазначив старший тренер збірної України Роман Семенишин. – А також велика подяка організаторам турніру в Глівіце, особливо пану Генріку Вілку за хорошу організацію та хороші бої. Усій команді – дякую за старання!!!”  

До вашої уваги повний список медалісток змагань серед українок:

ЗОЛОТО

48 кг – Софія Турбініна
57 кг – Анастасія Крамаренко
60 кг – Тетяна Довгаль
81+кг – Поліна Черненко

СРІБЛО

75 кг – Анастасія Саранюк

БРОНЗА

66 кг – Радмила Родіонова
70 кг – Вероніка Накота
81 кг – Каріне Айрапетян
81 кг – Ніна Карпенко

Нагадаємо, збірна України серед юнаків та дівчат встановила власний медальний рекорд на Чемпіонаті Європи з боксу, що проходив у турецькому місті Ерзурум. А у Львові відбувся благодійний вечір українського елітного боксу на підтримку ЗСУ.

Схожі публікації

Залишити коментар