Благодійний вечір українського елітного боксу на підтримку ЗСУ відбувся у Львові

від Комарі Альберт

Неймовірно гарячий патріотичний вечір елітного чоловічого боксу на підтримку Збройних Сил України провела Львівська Асоціація професійного боксу (президент – Сергій Янчишин) і Львівська обласна федерація боксу (президент – Олександр Павелець).

Численні глядачі побачили на ринзі клубу «Малевич» 8 безкомпромісних поєдинків за участі досвідчених українських боксерів, які входять до кола членів Національної збірної України з боксу або є претендентами до складу збірної. Цього вечора на ринг виходили спортсмени з Києва, Івано-Франківська, Харкова, Запоріжжя, Дніпра, Хмельницького, Мукачева, Надвірної, Снятина, Умані, ну і, звичайно, зі Львова, який завжди вважався і вважається одним із центрів українського боксу.

Учасники Благодійного вечора боксу у Львові – це хлопці, які неодноразово перемагали на різних всеукраїнських та міжнародних змаганнях, ставали чемпіонами своїх областей, чемпіонами України, здобували медалі різного ґатунку на чемпіонатах Європи та світу.

«Вітаємо всіх, хто завітав сьогодні до кращого у Львові клубу «МАЛЕВИЧ» на Благодійний Вечір боксу, присвячений допомозі захисникам України! Сьогодні у всіх нас була дуже поважна причина бути саме тут, адже у цей надскладний для нашої країни час ми мусимо бути разом, допомагати один одному і всі разом, однією силою наближати таку бажану і таку необхідну нам перемогу над клятим ворогом!, – саме так звернувся до шанувальників українського боксу і всіх присутніх патріотів України ринг-анонсер змагань, офіційний ринг-анонсер ФБУ Альберт-«Джуніор» Комарі з Чернівців. – Сьогодні на ринзі клубу МАЛЕВИЧ ви побачите кращих боксерів України, справжню еліту українського боксу! Впевнений, що коли таки бійці виходять на ринг, а наші ЗСУ стоять на охороні суверенітету України, коли ми з вами є одним цілим, жовто-блакитним або червоно-чорним, ніяка пліснява русня не зможе нас подолати!».

Національний гімн України на вечорі боксу звучав від Військового оркестру Національної Академії сухопутних військ України ім. Петра Сагайдачного на чолі з військовим диригентом, підполковником Віктором Цапурою. Окрім цього, оркестр і хор виконали для всіх присутніх кілька звучних патріотичних пісень.

Усі зібрані під час вечора кошти були спрямовані на підтримку славетної 80-ї окремої Десантно-Штурмової Бригади, яка базується у Львові і якою також опікується Благодійна організація «Об’єднання добровольців» на чолі з Оленою Живко.

Посередині боксерського дійства організаторами Благодійного вечора боксу було проведено аукціон, кошти від якого також прямували на підтримку 80-ї ОДШБ. В якості лотів представили бойовий прапор 80-ї ОДШБ з підписами військовослужбовців і боксерську рукавичку від Олександра Усика, яка приїхала до нас з його останнього бою проти Ентоні Джошуа в Саудівській Аравії. Ця рукавичка є справжнім ексклюзивом, адже їх було презентовано лише в лімітованій кількості.

Окрім цього, Іван Данів, голова правління благодійного фонду «РІДНА ХАТА» с. Крушельниця, передав медикаменти для наших захисників із 80-ї бригади, Ростислав Дичка, директор і засновник будівельної компанії «Будсервіс-ІФ» м. Івано-Франківськ, передав нашим військовослужбовцям авто для нагальних потреб на передовій, а Благодійний фонд «ЕСКУЛАБ» приготував сухпайки «Файна зупка» для наших захисників під девізом: «ЗСУ – ситі, москалі – побиті!».

“Даний захід ми провели на підтримку збройних сил України, – зазначив головний організатор Благодійного вечора боксу у Львові, президент Львівської Асоціації професійного боксу Сергій Янчишин. – Напередодні зустрічався з військовими в Академії сухопутних військ і всі вони в один голос казали, що разом ми робимо хорошу справу. Вдячний нашим спортсменам, які показали чудовий бокс, адже на ринзі ми побачили дуже високий рівень майстерності. Також хотів би висловити слова подяки людям, які доклали великих зусиль, аби все це відбулося, а саме: благодійному фонду голови Львівської ОВА Зиновія Козицького, народному депутату Оресту Саламасі, начальнику академії сухопутних військ імена Петра Сагайдачного, генералу-лейтенанту Павлу Ткачуку, почесному президенту Львівської обласної федерації боксу Юрію Доскічу та генеральному партнеру заходу First Casino.”

Склад пар і результати на Благодійному Вечорі боксу у Львові, присвяченому захисникам нашої Батьківщини, були наступними (тривалість боїв – 3 раунди по три хвилини):

1 вк до 86 кг Віталій Баран (Львів) 3 – 0 Іван Дудинець (Мукачево)

2 вк до 63,5 Данило Заморило (Львів) 3 – 0 Даниїл Мансуров (Запоріжжя)

3 вк 92+ Павло Смолинський (Львів) 0 – 3 Вячеслав Гаврилюк (Хмельницький)

4  вк до 71 кг Ярослав Михалушко (ІФ) 3 – 0 Андрій Скакун (Умань)

5 вк 92+ Ашот Кочарян (ІФ) 0 – 3 Віталій Стальченко (Дніпро)

6 вк 92+ Богдан Миронець (Київ) 0 – 3 Аркадій Карцан (Хмельницький)

7 вк 92+ Василь Ткачук (ІФ) 3 – 0 Кирило Стоянчев (Запоріжжя)

8 вк 92+ Олександр Гриців (Львів) 3 – 0 Андрій Халецький (Дніпро)

ЗОЛТАН КІРАЙ, спеціально для сайту “Стожари”

Схожі публікації

Залишити коментар