На День Незалежності України у головній культурній пам‘ятці Гамбурга відбувся музично-молитовний захід

від Стожари

З молитвою за Україну та з Україною у серці і думках у головній культурній пам‘ятці Гамбурга – Святому Мікелі розпочався День Незалежності України у Гамбурзі.

Про це повідомляє Генеральне консульство України в Гамбурзі.

Привітати Україну до головної церкви міста – знаменитого Мікеля завітали президент Гамбурзького парламенту п.Файт, сенатор пан Гроте та пан др.Тьяркс, президент Торговельної палати міста проф.Ауст, депутати Бундестагу і Бюргершафту, численні представники відомств, доброчинних фондів, організацій, консульського корпусу, української громади.

Почесними гостями стали наші герої – поранені солдати та офіцери, що проходять лікування у клініках міста.

Спільну екуменічну молитву виголосили пастор Лютерансько-евангельської церкви Північної Німеччини, а також парохи Української греко-католицької церкви та Православної церкви України.

У стінах величного храму надзвичайно зворушливо лунали українські пісні у виконанні соліста Державної опери Гамбурга Олексія Пальчикова та оркестру «Мрія».

Генеральний консул України в Гамбурзі Ірина Тибінка подякувала усім, хто допоміг провести це величне і водночас по-особливому зворушливе та емоційне дійство.

“Прекрасна нагода подякувати усім за допомогу і підтримку Україні та нагадати, що війна проти нашого спільного ворога триває далі. Тому маємо триматися єдності та рішуче протидіяти агресору.Тоді і перемога буде нашою спільною!”, – додала пані Ірина.

Схожі публікації

Залишити коментар