Про злочини окупантів шістьма мовами: Фосфорні бомбардування випалюють українські міста і села

22 березня 2022 року було зафіксовано використання заборонених міжнародними угодами боєприпасів над північно-західною околицею Києва, 27 квітня ворог скинув фосфорні бомби на Авдіївку в Донецькій області. Фосфорні бомбардування рашистів пережили Рубіжне, Маріуполь, Сєвєродонецьк, Краматорськ, Попасна, Мар’їнка.

Рашисти, перебуваючи в окопах на території України, у телефонних розмовах зі своїми рідними та друзями радісно, відверто розповідають про військові злочини, вчинені ними проти мирного населення. 

Газета Верховної Ради України “Голос України” опублікувала відповідний матеріал, пропонуючи переклад шістьма мовами – українською, російською, англійською, німецькою, польською та іспанською. Фото Георгія ЛУК’ЯНЧУКА.

🌏 Про злочини окупантів – мовами. Аби світ знав!
🏴‍☠️http://www.golos.com.ua/rus/article/363477
 
Судячи з розмов, перехоплених Службою безпеки України та Головним управлінням розвідки Міноборони, війна для росіян — це така собі розвага, бо дає можливість когось убити, не боячись покарання перерізати полоненому горло, вистрелити людині в спину. А ще можливість «насолодиться» тим, як напалм чи фосфорні боєприпаси випалюють українські міста і села. 

Як зазначається у статті: “Розмови синів-окупантів з їхніми батьками, в голосах яких немає й натяку на розпач від того, що їхні діти на війні стали вбивцями дітей і жінок, — ще одне свідчення повної деградації російського суспільства, готового воювати за химерні ідеї кремлівського маніяка. І, звісно, за гроші та за можливість мародерити”.

Як повідомлялося, в ізраїльських містах останнім часом проходить дедалі більше антиукраїнських демонстрацій, проплачених урядом рф.

Схожі публікації

Залишити коментар