Перш ніж повернутися з чужини, запроси в Україну гостей

від Стожари

Перш ніж повернутися з чужини, запроси в Україну до нас гостей. Ми покажемо кожному по війні, як ми вдячні за спокій наших дітей!

Відео, як українські захисники читають рядки вірша, показуючи на телефонах фото своїх дітей, зворушило до сліз українців з усього світу.

Написав цей вірш для доньки, поет, громадський активіст у мирному житті, а нині командир відділення у 68 бригаді ЗСУ Павло Вишебаба.

Тільки не пиши мені про війну, розкажи, чи є біля тебе сад. Чи там повзають равлики по в’юну, чи ти чуєш коників і цикад…“, – так починається вірш.

Рядки, у супроводі відеоряду, настільки пронизливі та беруть за душу, що люди пишуть у коментарях, що не змогли стримати сліз.

Дякую. По-справжньому”, “До сліз. Зачепило душу…”, “На розрив душі! Повертайтеся живими і неушкодженими заради рідних і близьких, заради всіх нас! Безмежна вам подяка і повага!”, “Сльози, сльози, сльози… Бережіть себе, рідні“, – пишуть у коментарях.

Також, люди звернулись з проханням до жінок і дітей, які через російську війну, опинились в інших країнах: “перед поверненням додому в Україну, подякуйте за гостинність та запросіть нових друзів та знайомих, по війні, відвідати нашу чарівну Україну!”.

From Ukraine with love. Вірш “Донці” шістьма мовами:


Схожі публікації

Залишити коментар