Мітинг під гаслом “Russia is a terrorist state” провели українці Будапешта

від Комарі Альберт

Теракт в окупованій Оленівці шокував увесь світ. А українці усього світу з відчуттям солідарності і пам’яті про загиблих і закатованих захисників України виходять на акції у різних куточках планети, аби нагадати, що росія – спонсор міжнародного тероризму, країна-терорист, із якою потрібно боротися і яку обов’язково треба перемагати.  

 Саме з цим гаслом – “Russia is a terrorist state” #russiaisaterroststate – за участі свідомих українців відбулися мітинги у багатьох країнах світу. І столиця Угорщини – Будапешт – зовсім не виняток.

Українська спільнота Угорщини, одна з найактивніших у Європі, зібралась перед посольством країни-агресора, аби нагадати жителям Угорщини, що росія чинить жахливі військові злочини, які у 21 столітті нормальна людина просто не може собі уявити. Українці Угорщини висловили рішучий протест щодо дій росії проти українських військовополонених.  

  “Таким злочинам не має пробачення! За кожного вбитого, закатованого військового, за кожного українця, який постраждав внаслідок російської агресії, окупанти отримають відповідь!, – впевнені учасники акції. – Світ повинен не забувати про війну в Україні, адже її відлуння вже відчувають люди по всіх куточках нашої планети”.  

  Також, під час демонстрації “Свободу українським полоненим” українці Будапешта провели збір коштів на потреби українських захисників, і, звичайно, вони щиро подякували всім за довіру і небайдужість.  

Схожі публікації

Залишити коментар