В австралійському Сіднеї відбулася виставка творів мистецтва, організована українською діаспорою і присвячена Україні та її боротьбі проти російських загарбників

від Стожари

Нещодавно, в австралійському Сіднеї відбулася неймовірна виставка творів мистецтва “Справжній синій та трохи Yellow UNITED”, яку організували представники української діаспори.

Майже двадцять українських та австралійських художників представили свої твори, що присвячені Україні та її боротьбі проти російських загарбників.

На виставці “Справжній синій та трохи Yellow UNITED” свої роботи представили: Олена Левківська, Тетяна Колдуненко, Олена Виговська, Аліса Віговська, Наталія В’яз, , Наталя Кравченко, Діна Палмер, Пета Дзюбел, Джейн Парк, Кессі Софія, Холлі Магоні, Філіппа Томас, Лорейн Гумберт, Анна Фігейра, Рейчел Керол, Сьюзан Патрік, Джеміна Керол та інші не просто виставили свої твори, але й збирали кошти для допомоги Україні та пригощали гостей синім чаєм з жовтим лимоном, що символізувало українські національні кольори.

Українська громада у Австралії живе насиченим життям, знайомлячи далекий континент з культурою України і розповідаючи про страшну війну, яку розв’язала на нашій території Росія.

Цю неймовірну виставку творів мистецтва відвідали й українці, які змушені були залишити свої домівки через російську війну в Україні.

Схожі публікації

Залишити коментар