Україні потрібна підтримка з неба і протиповітряна оборона, щоб зберегти життя мільйонам людей

від svit_admus

НАТО поки що вирішило бути осторонь у питанні No-Fly Zone. На жаль, з’ясувалося, що і величезні «славетні» військові блоки і об’єднання десятків країн бояться усього однієї людини – путіна.

Про це написав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Телеграмі.

«Так, НАТО поки що вирішило бути осторонь у питанні No-Fly Zone. На жаль, з’ясувалося, що і величезні «славетні» військові блоки і об’єднання десятків країн бояться усього однієї людини – путіна. А чи бояться путіна українці? Ні! Ми не боїмося ані путіна і його посіпак, ані «несокрушимої армії», яка зараз впевнено знищується нашими збройними силами. На землі українці ніколи не складуть зброю. Але нам потрібна підтримка з неба і протиповітряна оборона. Це збереже життя мільйонам українців. І не тільки. Спочатку російські окупанти захопили Чорнобильську станцію. Потім – Запорізьку. Їхні варварські вчинки, їхній тероризм створюють загрозу ядерної катастрофи. Це вже стосується не тільки України, а й всього світу. Бо наслідки трагедії змінять життя людей далеко за межами українського кордону», – наголосив Ткаченко.

За його словами, щоб захиститися – необхідно закрити небо. Він зазначив, що медійний вплив дуже важливий і для введення No-Fly Zone, бо він може надзвичайно допомогти.

«Демократичні країни відрізняються тим, що там виборців чують. Отже, у руках звичайних людей є вплив на великі урядові організації. Давайте апелювати до них. З самого початку війни світ на нашому боці. Тож, впевнений, у вимозі до НАТО закрити небо над Україною – звичайні люди по всьому світу нас підтримують. Знаю, що від початку війни культурний сектор підключився до роботи по всіх фронтах. Кіно, мода, музика, театр, література», – написав міністр.

Він подякував креативникам, які поширюють правду про злочини Росії серед іноземних колег, підписують петицію про культурні санкції, і, як результат, про зупинку діяльності в Росії та Білорусі повідомили вже багато компаній, а світові інфлюенсери заявили про підтримку України.

«Тож направте, будь ласка, всі ваші сили та міжнародні медійні зв’язки, щоб сколихнути виборців по всьому світу – виступити за No-Fly Zone для України. Хай кожен президент кожної країни почує своїх виборців. І хай подумає, як він буде дивитись їм в очі, знаючи, що його руки – в крові мирних українців. Не спиняймося! Разом ми переможемо!», – додав Ткаченко.

Разом з тим, школярі із Києва звернули до Північноатлантичного альянсу. Вони закликали НАТО закрити небо.

“Сьогодні кожна дитина в Україні страждає від бомбардувань Росії, наші портфелі, спортивні та туристичні сумки перетворилися на “тривожні валізки”. Ми втратили наші будинки, дитячі садки, школи, університети.

Але ми ніколи не здамося, ми українці і віримо, що кожен з нас заслуговує на мирне життя, право на майбутнє, успіх.

На жаль, у ці дні наші мрії під величезною небезпекою через російську агресію. Ось чому наша мужня армія захищає мрії українських дітей і ось чому найпотужніша організація колективного захисту на сьогоднішній день має допомогти не лише Україні, а й усьому світу, аби зупинити російську агресію. Ми просимо вас захистити наше небо, коли наші солдати героїчно б’ють за нашу країну. Закрийте небо – це допоможе врятувати весь світ. Закрийте наше небо!”

Схожі публікації

Залишити коментар