Зеленський закликав іноземних громадян долучатися до опору російським військам

від svit_admus

Президент Володимир Зеленський закликав іноземних громадян долучатися до опору російським військам в Україні.

З іноземців, які виявлять бажання долучитися, буде створено окремий Інтернаціональний легіон територіальної оборони.

“Згідно з Положенням про проходження військової служби у Збройних силах іноземцями та особами без громадянства, затвердженим указом президента України від 10 червня 2016 року № 248, іноземці мають право вступити до ЗСУ на військову службу за контрактом у добровільному порядку, зокрема й до лав Сил територіальної оборони ЗСУ”, — повідомили у пресцентрі Офісу президента.

Зокрема, на основі цього документу, усім іноземцям, які виявляють бажання долучитися до опору російським окупантам та захисту світової безпеки, керівництво України пропонує приїхати до нашої держави й поповнити ряди Сил територіальної оборони. З іноземців формується окремий підрозділ – Інтернаціональний легіон територіальної оборони України.

“Це й буде ключовим свідченням вашої підтримки для нашої країни”, — наголосив Зеленський.

Для запису в Інтернаціональний легіон та щодо всіх деталей охочі мають звертатися до аташе з питань оборони Посольства України у своїй державі, а повну інформацію буде розміщено на сайтах посольств.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що понад два десятки білорусів, які відчули на собі що таке “кайдани режиму”, боронять столицю України від російських військ.

Схожі публікації

Залишити коментар