У Фінляндії відбулася акція «Підтримай Україну, збережи мир в Європі»

від Стожари

Українська громада у Фінляндії провела акцію «Підтримай Україну, збережи мир в Європі», яку підтримали фіни, білоруси, литовці, казахстанці і навіть росіяни.

Про це повідомляє Товариство українців Фінляндії (Ukrainian Association in Finland).

“На нашій акції “Підтримай Україну, збережи мир в Європі” зібралося більше сотні небайдужих. Нас підтримали фіни, білоруси, литовці, казахстанці і навіть росіяни. Тут треба відмітити один яскравий момент: підтримати акцію приїхали українці з Міккелі, Котки, Порво, Гювенки, Гяменлінни, Кірконумі”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначають організатори, не зважаючи на сніг і холод, колона з прапорами і плакатами пройшла від Пам’ятника Маннергейму до Сенатської площі. У самому центрі Гельсінкі знову пролунало “Слава Україні!”.

“На площі було зачитане звернення до президента, уряду, та парламенту Фінляндії, підготоване Товариством. У ньому ми від імені української громади закликаємо підтримати Україну у боротьбі з російською агресією”, – повідомляють у Товаристві.

У Товаристві українців Фінляндії дякують всім, хто прийшов підтримати Україну! “Ну а хто не зумів прийти сьогодні, маєте можливість прийти на наступну акцію. А вона буде!”, – говорять українці у Фінляндії.

Схожі публікації

Залишити коментар