Іноземці провели в Києві акцію на підтримку України. Фото

від svit_admus

У центрі Києва 6 лютого іноземці влаштували Міжнародний марш єдності за Україну (International Unity March for Ukraine).

Його організували іноземці, які живуть в Україні. Так вони вирішили виказати підтримку українцям на тлі загрози вторгнення Росії. Учасників, зокрема, закликали виходити із прапорами своїх країн.

“Ми, міжнародна спільнота в Україні, сьогодні проводимо марш через центр міста, щоб продемонструвати солідарність з Україною. Ми нікуди не йдемо, бо Україна — це і наш дім!”, — заявили організатори заходу у Facebook.

Учасники зібралися у парку біля пам’ятника Тарасу Шевченку і з прапорами своїх країн та пройшли ходою до Майдану Незалежності, де заспівали гімн України. Окрім цього, вони розгорнули великий банер на підтримку України.

За приблизними підрахунками, в акції взяли участь понад 200 людей із різних країн-Данії, США, Швейцарії, Шотландії, Ірландії, ФРН, Швеції, Болгарії, Канади та ін.

Нагадаємо, напередодні, 5 лютого, аналогічна акція відбулася у Харкові. За підрахунками організаторів, у ній взяли участь понад п’ять тисяч людей. Поліція нарахувала близько двох тисяч учасників.

Схожі публікації

Залишити коментар