Діти української діаспори передали різдвяні подарунки для дітей учасників бойових дій із Одещини

від svit_admus

Діти військових із Одещини отримали подарунки від ровесників з української діаспори в рамках акції «Теплом зігріємо серця».

Молодь української діаспори з Канади, Австралії, Сполучених Штатів Америки, Іспанії, Португалії та Великої Британії, зібрала та передала подарунки для своїх ровесників в Україні, батьки яких виконують бойові завдання в районі ООС. Про це повідомляє Аrmyinform.

“Кожен подарунок – адресний. Складаючи його, ми орієнтувалися на вік та вподобання конкретної дитини. Подарунки ми передамо 65 дітям, батьки яких загинули на сході країни, обороняючи незалежність та територіальну цілісність нашої держави, дітям з особливими потребами, чиї батьки перебувають у районі ООС. На жаль, через погодні умови всі приїхати не змогли, але кожна дитина отримає свій різдвяний подарунок.”, − розповіла координатор акції в м. Одеса Ольга Ліміщук.

Загалом молодь з діаспори надіслала в Україну понад 1700 пакунків.

Акцію «Теплом зігріємо серця» члени Спілки Української Молоді проводять у восьме. Минулого року захід охопив понад 1300 дітей. Загалом за 7 років проведення акції більш ніж 14000 дітей отримали свої подарунки. Опіка Спілки Української Молоді не обмежується лише проведенням цієї доброчинної акції. Крім неї, для дітей наших бійців СУМівці організовують щорічні літні благодійні табори в Україні, а також за її межами. На думку СУМівців, окрім практичного, ця акція має й велике моральне значення, адже засвідчує єдність українців світу, незалежно від місця їхнього проживання чи віку.

Нагадаємо, що Спілка Української Молоді – молодіжна виховна організація − займається вихованням молоді на християнських та патріотичних засадах у дусі свого гасла «Бог і Україна». Спілку засновано у 1925 році в Києві. У 1946 році СУМ було відновлено в повоєнній Німеччині, відтоді організація поширює свою працю у 10 країнах світу в Західній Європі, Північній і Південній Америці та Австралії. В основі виховної системи СУМу є теоретичні напрацювання Григорія Ващенка – відомого українського педагога, який вперше розробив систему національного виховання.

Схожі публікації

Залишити коментар