Юні діаспоряни передали різдвяні подарунки дітям захисників України

від svit_admus

Члени Спілки української молоді (СУМ), осередки якої діють в 12 країнах світу, зібрали та передали подарунки до Святого Миколая дітям в Україні, чиї батьки виконують бойові завдання в зоні проведення операції Об’єднаних сил на сході.

У День волонтера зібрані юними діаспорянами різдвяні гостинці — «миколайчики» — отримали діти українських бійців із Києва.

«Столичний етап акції «Теплом зігріємо серця» розпочався в приміщенні коворкінгу Vcentri Hub: Оболонь. На початку заходу з привітальним словом звернулися CУМівці з Королівства Іспанія, які зараз перебувають на зимовому таборі. До заходу долучилися Молодіжний тренувальний центр «Простір безпеки» та Всеукраїнська рада реанімації, котрі для дітей провели майстер-класи з домедичної допомоги», — йдеться в повідомленні.

Як зазначив Ігор Євтушок, голова Київської міської організації СУМ в Україні, доброчинна акція Спілки української молоді «Теплом зігріємо серця» триває з 2014 року. Завдяки зусиллям CУМівців із різних країн світу, за попередні роки проведення цього благодійного проєкту дітям українських бійців передали майже 14 тис. подарунків на суму близько 380 тис. USD.

Схожі публікації

Залишити коментар