Промоутер Усика домовився про повторний бій з Джошуа

від Комарі Альберт

Суперважковаговики українець Олександр Усик і британець Ентоні Джошуа домовились про повторний бій на професійному ринзі за звання абсолютного чемпіона світу з боксу.

Промоутер українця Олександр Красюк днями заявив, що, скоріше за все, повторний бій Усик – Джошуа відбудеться навесні 2022 року, адже інтерес до нього величезний і світова спільнота шанувальників боксу з нетерпінням на нього очікує.

“Поєдинок-реванш відбудеться навесні 2022 року. Про реванш ми вже домовилися, а зараз лишилося лише домовитися про деталі. Саме про те, де і коли він відбудеться”, – сказав Красюк.

Промоутер також розповів, що Джошуа збирається показати щось нове.

“Джошуа покаже щось новеньке, оскільки інакше реванш немає сенсу. Зараз Джошуа поїхав до Америки з гастролями залами, поспілкувався з тренерами, постійно хоче вчитися. Це класно. Обіцяє, що реванш буде іншим. Новий тренер у нього буде і не один. У нього і так був не один тренер у цьому тренувальному таборі. Він любить, коли є тренер з кожної дисципліни. Я не знаю, правильно це чи ні, але має право на життя”, – сказав промоутер Олександр Красюк.

Нагадаємо, Олександр Усик 25 вересня 2021 року в Лондоні переміг  Джошуа та відібрав у нього титули чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Схожі публікації

Залишити коментар