“Шериф” із Молдови під керівництвом українця Вернидуба сенсаційно переміг у матчі Ліги Чемпіонів

від Комарі Альберт

Молдовський “Шериф” під керівництвом відомого українського тренера з футболу Юрія Вернидуба сенсаційно здобув перемогу у виїзному матчі проти мадридського Реала. Команда з Тирасполя святкувала перемогу завдяки неймовірному удару Себастьєна Тіля просто в дальню дев’ятку.   “Реал” – “Шериф” 1:2

Голи: Бензема, 65 (пенальті) – Джахшибаєв, 25, Тіль, 90

Попри тотальне домінування “королівського” клубу скромний тираспольський Шериф зумів першим вийти вперед завдяки точному удару Джасура Шахшибаєва на 25 хвилині гри. Йому влучно асистував Краіштіану.

Реал продовжив своє домінування на полі, але зрівняти рахунок зумів лише завдяки 11-метровому удару. На 65 хвилині з пенальті влучно пробив Карім Бензема – 1:1.

Вже через 7 хвилин здавалося, що Шериф повернув собі перевагу. Простріл з флангу вдало замкнув Бруну. Втім, після перегляду повтору арбітр скасував гол через офсайд.

Та удача таки посміхнулася молдовському клубу. На 90 хвилині гри Себастьєн Тіль “зарядив” просто в дев’ятку воріт Тібо Куртуа – 1:2. Тираспольці змогли вистояти фінальний натиск Реала й святкували першу в історію клубу виїзну перемогу в Лізі Чемпіонів.

Після стартових двох турів скромна команда з Тирасполя одноосібно розмістилася на першому місці. Підопічні Юрія Вернидуба святкували дві перемоги у двох матчах і мають у своєму активі 6 залікових пунктів.

Другим іде Реал з 3 очками завдяки мінімальній перемозі від Інтера в першому турі, а замикають групу Інтер і Шахтар, які в другому турі розписали “суху” нічию в Києві.

Схожі публікації

Залишити коментар