19-річний уродженець села Андріївка на Одещині – кращий боксер Чемпіонату України-2021 серед чоловіків

від Комарі Альберт

2021 рік став роком тріумфу для 19-річного уродженця села Андріївка Білгород-Дністровського району Одеської області Юрія Захарєєва. Вслід за здобуттям золотої нагороди Чемпіонату світу серед молоді, яку він завоював навесні у польському Кельце, настала черга надзвичайно успішного старту кар’єри Юрія у дорослому боксі.

Вихованець заслуженого тренера України Ігоря Юрескула блискуче провів головний національний турнір – Чемпіонат України серед чоловіків в Одесі. Впевнено подолавши усіх конкурентів, Юрій став чемпіоном країни у ваговій категорії до 71 кг, а також був визнаний найкращим боксером змагань.

Першою із цією нагородою Юрія Захарєєва привітала прес-служба ФБУ, задавши йому кілька питань.

 Юрію, вітаємо тебе із здобуттям першого «золота» Чемпіонату України серед еліти, а також званням найкращого спортсмена змагань. Що ти зараз відчуваєш?

— Це щось неймовірне! Насправді, я ще не до кінця вірю у те, що сталося, у те, що я став чемпіоном України серед дорослих. Було дуже важко, але ми з цим впорались.

 Розкажи, якою була підготовка до чемпіонату?

— Пройшов двотижневі збори, тренувався двічі на день — вранці та ввечері. Тільки завдяки роботі на тренуваннях мені вдалося досягти цього результату.

— В чому секрет успішної взаємодії між тобою і тренером?

— Секрет полягає в тому, що ми разом прагнемо успіху. Ми йшли до цього тріумфу наполегливо і цілеспрямовано.

— Нам відомо, що ти є студентом Ізмаїльського державного університету. Скажи, чи не важко тобі поєднувати навчання з тренуваннями?

— Насправді, це дуже важко. Але ми даємо цьому раду (сміється).

— Попереду Чемпіонат світу серед чоловіків. Ти вже розмовляв з тренером з цього приводу?

— Так. Будемо їхати, будемо готуватись. Намагатимемось показати там хороший результат.

Схожі публікації

Залишити коментар