Евген Чолій оголосить перші результати діяльності Постійної міжнародної місії з медіа-моніторингу щодо дезінформації відносно України та української діаспори

від Стожари

Президент ГО «Україна-2050» Евген Чолій, Голова Постійної міжнародної місії медіа‑моніторингу щодо дезінформації про Україну та українську діаспору, під час свого робочого візиту в Україну з нагоди святкування 30‑ї річниці відновленої Незалежності України оголосить перші результати діяльності Місії за період від її початку 04 червня 2021 року.  

Зазначеній події буде присвячена прес-конференція, яка відбудеться 31 серпня 2021 року в Українському кризовому медіа центрі.

Цей брифінг присвячений наданню детальної інформації про:

Громадська організація “Україна 2050” зорганізувала Постійну міжнародну місію медіа-моніторингу щодо дезінформації відносно України та української діаспори.

Станом на 20 серпня 2021 року ця Місія нараховує 168 членів з 56 країн, які від 4 червня 2021 року на волонтерських засадах здійснюють медіа моніторинг 42 мовами світу. За час своєї роботи спостерігачі місії надсилали свої звіти щодо дезінформації відносно України та української діаспори.

За цей час Провід Місії за головуванням Президента ГО “Україна-2050” Евгена Чолія продовжував свою роботу щодо розвитку співпраці з іншими професійними громадськими організаціями по боротьбі із дезінформацією для налагодження сумісної ефективної роботи.

Відео-трансляція зазначеної події буде відбуватись в онлайн-режимі за посиланням:  

Зазначена прес-конференція буде відбуватись двома мовами:  

з 14.30 до 15.15 (Київський час) – українською мовою  

З 15.15 до 16.00 (Київський час) – англійською мовою  

Схожі публікації

Залишити коментар