Українська молодь з 11 країн світу взяла участь у міжнародному конкурсі проєктів на тему «Бренд Україна: творимо разом»

від Стожари

Молоді українці дослідили з 11 країн світу в рамках конкурсу «Бренд Україна: творимо разом» запропонували власні ідеї щодо формування й просування бренду України, покращення міжнародного іміджу України у країнах перебування українців.

Оголошення переможців конкурсу відбудеться 30 серпня 2021 р., 16:00 за київським часом на онлайн платформі Zoom.

Про це Порталу української діаспори “Стожари” повідомили у МІОК.

Конкурс «Бренд Україна: творимо разом» з нагоди 30 річниці відновлення незалежності України мав на меті залучити молодь і дітей з усього світу до творення та промоції образу України в їхніх країнах. Організаторами конкурсу виступили Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою та Українська школа в ОАЕ «Софія».

94 учасники (21 команда) з 11 країн (Німеччина, Сполучені Штати Америки, Португалія, Японія, Об’єднані Арабські Емірати, Велика Британія, Молдова, Угорщина, Канада, Бельгія, Кіпр) надіслали конкурсні проєкти.

Молоді українці дослідили, як сприймають Україну у їхніх середовищах, що знають про нашу державу та найголовніше – запропонували власні ідеї для просування та формування іміджу України у світі.

Конкурсні роботи оцінило авторитетне та фахове журі: Мирослава Барчук, Павло Гудімов, Андрій Гундер, Лариса Дір, Анна Кантер, Ярина Ключковська, Євгенія Петрова, Володимир Шейко.

Під час оголошення переможців до учасників звернуться відомі діячі:

Максим Козицький – голова Львівської обласної державної адміністрації,

Євгенія Петрова – чинна голова Світової Федерації Українських Жіночих Організацій, членкиня Ради директорів Світового Коґресу Українців,

Оксана Левицька – голова Світової Координаційної Виховно-Освітньої Ради Світового Конґресу Українців,

Лариса Дір – начальниця Управління з питань закордонного українства та гуманітарного співробітництва МЗС України (за згоди),

Павло Гудімов – засновник та куратор артцентру «Я галерея».

Для участі у події потрібно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/AUaMqFH8JFkT4ajR9

Подія у Facebook:https://fb.me/e/LlQl5cb9

Схожі публікації

Залишити коментар