У музеї Буковинської діаспори відбудеться імпреза від мисткині з Чернівців, яка живе у Каліфорнії

від Кравців Ігор

У рамках проєкту “Четверта хвиля. Буковина”, який започатковує відділ Буковинської діаспори, чернівецька мисткиня Юлія Косівчук проведе імпрезу “Мистецька п’ятниця. “Четвертий вимір”. Захід відбудеться 23 липня  у колоритному дворику Чернівецького обласного краєзнавчого музею.

– На гостей чекають творчі атракції, виступи наших поетів і бардів. А головне: спеціально для імпрези я написала картину, яку ми розіграємо серед присутніх, – каже Юліія Косівчук.

Довідково

Юлія Косівчук (9.01.1980, Чернівці) – українська письменниця, бард, художниця. Закінчила філологічний факультет Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича. Автор двох поетичних збірок: «У стилі достиглого льону» та «Помаранча-SIZE», прозової збірки «Небезпека зсуву», а також дитячих книжок: «Війна і маленька Віра», «Мама, в якої зламалася пружинка» та «Дракон – це вам не динозавр».

Упродовж тривалого часу проживає у Каліфорнії (США), але не полишає творчості: активно музикує, створює картини і мурали, пише поезію та прозу.

Схожі публікації

Залишити коментар