Світоліна передбачувано мріє про медаль на Олімпіаді-2020

від Комарі Альберт

Відома українська тенісистка Еліна Світоліна – одна з кращих тенісисток світу на сьогодні – заявила, що прагне на Олімпійських іграх у Токіо принести Україні медаль

Про це повідомляє офіційний сайт Міжнародної тенісної федерації

За її словами, виступи за збірну України завжди є для неї додатковою мотивацією. 

“Олімпіада завжди важливий для мене турнір, і я неймовірно пишаюся, що представляю Україну. В олімпійський рік я з нетерпінням чекаю на Ігри та намагаюся підготуватися якнайкраще. Для мене грати за країну – особливе почуття”, – сказала Світоліна. 

Вона додала, що ставить собі за мету виграти у Токіо медаль. 

“Моя мета – виграти медаль. Я зроблю все можливе, щоб добре підготуватися. Для моєї країни Олімпіада – велика подія. Там неймовірно підтримують олімпійців, так що для України це дуже важливо, і я обов’язково зроблю все можливе, щоб підготуватися і виграти цю медаль”, – запевнила Світоліна.

Цікаво, що Еліна після одруження, яке відбулося минулого тижня, змінила своє прізвище в акаунтах соціальних мереж на прізвище чоловіка – Монфіс.

Про це свідчать нові дані в акаунтах тенісистки у Instagram та twitter.  

Українка взяла прізвище свого чоловіка – французького тенісиста Гаеля Монфіса, і тепер цікаво, чи зміниться її прізвище офіційно і чи продовжить вона виступи у світовому тенісі під своїм прізвищем.

Світоліна та Монфіс заявили, що вони зустрічаються в січні 2019 року під час Australian Open. В лютому 2021 року тенісисти повідомили про перерву в стосунках, але вже за два місяця оголосили про заручини. 16 липня пара одружилася.

Світоліна та Монфіс увійшли до складу своїх національних збірних на Олімпійські ігри в Токіо. Тенісний турнір триватиме в Японії з 24 липня по 1 серпня.

Нагадаємо, Олімпійська збірна України зазнала чергових кадрових втрат. Олімпійські ігри в Токіо, на жаль, пропустить Аліна Грушина.

Схожі публікації

Залишити коментар