ЦВК акредитувала офіційних спостерігачів від організації закордонних українців

від Стожари

Центральна виборча комісія України акредитувала офіційних міжнародних спостерігачів від Міжнародної неурядової організації “Координаційний ресурсний центр” (КРЦ), які єдині здійснюють спостереження за всіма виборами в Україні.

Про це повідомляється на сторінці КРЦ у Фейсбук.

“Міжнародна місія КРЦ спостерігає за підготовкою до виборчого процесу, здійснюватиме моніторинґ і надаватиме оцінку повторним, позачерговим і проміжним місцевим виборам та проміжним виборам народних депутатів України в одномандатному виборчому окрузі № 184 і № 197”, – йдеться у повідомленні.

У КРЦ також зазначають, що у 2021 та 2020 рр. міжнародна місія КРЦ єдина офіційна місія міжнародної організації з Чехії, яка здійснює спостереження за всіма виборами в Україні.

Довідка: Міжнародна неурядова організація “Координаційний ресурсний центр” (КРЦ) є міжнародним інформаційним об’єднанням, яке здійснює свою діяльність в Україні та державах-членах НАТО й ЄС. Головні проєкти міжнародного об’єднання: Інформаційний портал, Спеціальна моніторинґова місія КРЦ, Соціальне підприємництво, Молодіжний парламент УНС, НАШІ, Екологічне просвітництво, Моніторинґ і відновлення навколишнього середовища, КРЦ – корпус спостерігачів на виборах.

Нагадаємо, як ми повідомляли, організація закордонних українців та друзів України “Міжнародна неурядова організація Координаційний ресурсний центр” (КРЦ) розгортає Інформаційну кампанію “Я – українець”.

Схожі публікації

Залишити коментар