Понад 300 дітей, які проживають в Італії, отримали українські документи про освіту

від Комарі Альберт

Посольство України в Італії на своїй сторінці у Фейсбуці повідомило приємну новину, яка стосується української освіти.  

Понад 300 українських школярів, які проживають на території Італії, отримали документи про освіту державного зразка.  

Повідомляється, що цими днями завершується перебування на території Італії атестаційної комісії Міжнародної української школи на чолі з в.о. Директора О.Є.Кіріною.  

За час роботи комісії понад 300 дітей, які проживають в різних куточках Італії, отримали українські документи про освіту державного зразка, продемонструвавши високий рівень знань з основних предметів шкільної програми.  

Читайте також: Дітей та молодь діаспори запрошують взяти участь у конкурсі відеопроєктів «Вивчати українську – круто!»

Посольство України в Італії подякувало комісії Міжнародної Української Школи за роботу, директорам та педагогам українських шкіл – за плідну співпрацю, просвітницьку місію та відданість своїй благородній справі, а батькам – за патріотизм та гідне виховання нової генерації українців.

Читайте також: Українок в Італії запрошують до участі в конкурсі краси “MISS BADANTE 2021”

Нагадаємо, іноземців, українців, які живуть за межами України, слухачів українознавчих студій за кордоном, майбутніх студентів вишів в Україні та просто закоханих в українську мову, віком 16+, запрошують вивчати українську мову та культуру на ХV Міжнародній школі україністики «Крок до України» Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою, яка відбудеться 19 липня – 1 серпня 2021 року в режимі онлайн.

Схожі публікації

Залишити коментар