В Канаді вшосте відбувся благодійний марафон “Діти Торонто – дітям України”

від Комарі Альберт

На початку червня в канадському місті Торонто відбувся вже Шостий Благодійний Марафон «Діти Торонто – дітям України». Завдяки участі української громади міста і великій роботі українських волонтерів Канади було зібрано, спаковано та відправлено в Україну 81 упаковку речей та подарунків для дітей з потребуючих родин та дітей-сиріт.  

Традиційно благодійний марафон провела Міжнародна організація українських громад «Четверта хвиля». Про це повідомляється сторінці МОУГ «Четверта хвиля» у Фейсбуці.  

“Ми вдячні всім хто разом з нами взяв участь в цій доброчинній справі, – кажуть організатори. – Ми вдячні всім, хто приніс речі для Марафону. На нашу пропозицію, долучитись до Марафону, відгукнулось багато людей, не лише міста Торонто та околиць, а також багато жителів інших міст, хто саме цього дня знайшли можливість приїхати та доставити речі. Ми вдячні волонтерам, які уважно та дбайливо відібрали та склали кожну річ. Адже ми формували пачки, відповідно до потреб та запитів, що ми їх отримали від потребуючих родин, волонтерів в Україні та доброчинних організацій. Ми вдячні церкві Святого Димитрія (на 135 La Rose Ave.), де нам люб’язно надали велике приміщення для нашої масштабної роботи, де наші волонтери мали змогу працювати дотримуючись соціальної дистанції”.  

“Окрім фінансової підтримки, яка є неоціненною, ми завжди відчуваємо що ці установи поділяють наші цінності та демонструють готовність бути учасниками доброчинних акцій, які направлені на допомогу Україні”, – стверджують організатори благодійної акції.  

Окрему подяку “Четверта хвиля” висловила батькам та дітям «Садочку» та пані директорці Галині Білоус Galyna Bilous. Батьки Садочку зібрали кошти, закупили необхідні речі та надали готові посилки для Марафону.  

“Дякуємо також Марії Антонів, яка організувала мистецьку виставку-продаж на Марафоні та митцям, які надали свої картини для продажу, зауважується у повідомленні. – Впевнені, щасливі покупці матимуть не лише гарні художні твори, які стануть окрасою інтер’єру, а також радість від участі у добрій справі.  

Також, цього разу, під час проведення Марафону, ініціатива з випікання та продажу налисників дала організаторам чудовий фінансовий результат.  

“Ми вдячні всім, хто купив налисники та сподіваємось, що всім добре смакувало. Кошти, виручені від продажу були направлені на оплату послуг пересилки. Всі кошти від продажу налисників були прибутком, а не доходом, адже всі продукти були надані членами Четвертої Хвилі”.  

Схожі публікації

Залишити коментар